Anđelina Džoli ličnost godine u BiH!

0

Bosanski list "Dnevni avaz" proglasio je slavnu glumicu za ličnost godine u Bosni i Hercegovini,dodelivši joj priznanje "Avazovog zmaja".

Slavnoj holivuduskoj glumici i novopečenoj rediteljki Anđelini Džoli ovo priznanje je uručio dopisnik „Dnevnog avaza“ iz Amerike.

U obrazloženju odluke je objašnjenjo da je Džolijeva svojim filmom „U zemlji krvi i meda“, čija je tematika rat na prostoru BiH, celom svetu na najbolji način otkrila kroz što je njihova zemlja prošla.

Inače, rediteljski prvenac Anđeline Džoli je premijerno prikazan u Vašingtonu, u Muzeju holokausta. Anđelina je tom prilikom izjavila da je bilo izuzetno teško napraviti film, ali da je ponosna na sebe što je bacila svetlo na razarajući rat u BIH, prenosi „Dnevni avaz„. Premijeri su, pored njenog supruga Breda Pita, prisustvovali i glumci iz filma.

Film „U zemlji krvi i meda“ je već dobio nagradu Udruženja američkih filmskih producenata, a nama ostaje da sačekamo njegovo prikazivanje u domaćim bioskopima i sami prosudimo o kvalitetu filma i rediteljskom umeću Džolijeve.

Uostalom, i sama Anđelina je izjavila da joj je veoma stalo do mišljenja srpske publike, zar ne?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.