Vodimo te na doček Srpske Nove godine!

Što bi rekli mladi - imamo najave u fulu! Restorani, klubovi, žurke, svirke - sve je kao na Nadlanu u kategoriji - Srpska Nova godina.

Pa još kad padne na taj kao "baksuzan" dan, onda je i "srpski" zainatiti se malo i pokazati kako taj dan nije nesrećan već bezobrazan!
Bezobrazno se provedi u klubu Plastik jer te očekuje iznenađenje u vidu grupe Sunshine! "Priđi mi ti", "Miss J", "Misli mene gone" samo su neke od pesama koje su nas spašavale devedesetih... Zašto se opet ne bismo podsetili te energije...

(old_image)

Preporučujemo ti i sve te nove klubove u Karađorđevoj! Ma kakva ulica Strahinjića Bana, Obilićev venac ili splavovi... Pomalo sablasna i dugačka Karađorđeva postala je mesto dobrog provoda! Mladost, Brankow, KC Grad, Soho Republic, Mamolo - klubovi su blizu Karađorđeve ulice, koji nude super provode tog 13. januara!

Klub Tube dovodi stranog gosta -Terija Frensisa! Frensis je jedan od umetnika čije će ime zlatnim slovima zauvek biti upisano na svetskoj elektronskoj sceni, jer je osmislio i prvi počeo da pušta tek-haus.

Poznata beogradska posvuduša Nataša Bekvalac nastupiće u klubu Magacin. Poznato je da ne propušta zabave u Beogradu i Novom Sadu, pa zašto ne bi i sama napravila jednu dobru!

I Rumuni poštuju našu proslavicu, pa će tako zvezdica Inna u Beogradu nastupiti baš na Srpsku Novu godinu u Belexpo centru. Inna nije sujeverna, pa se ugledaj na nju!

Imamo i poslasticu za tebe! Ako nemaš ideju kuda, a nisi nešto pri parama - Vodimo te za dž na žurke! Pravac ovde: Srpska Nova godina - besplatne karte.

Nadlanu.com kreće u veliku akciju protiv baksuznog petka 13. Jedino sredstvo je dobar provod! Pridruži nam se!

Pogledajte još