Duško Šarić se venčao u zatvoru

Kako ekskluzivno saznaje "Alo" u klubu "Magacin" u Beogradu dok se proslavljalo venčanje bili i glumci Dragan Marinković Maca i Milan Kalinić, čije je fotke na svom "Fejsbuk" profilu objavila novopečena mlada. Glumci s druge strane tvrde da su se u klubu sasvim slučajno našli.

Milan Kalinić: Ne znam ko su ti ljudi!
Na pitanje da li je bio na proslavi, Milan Kalinić je novinarki „Alo!“ SMS-om kratko odgovorio: „Ja ne znam ko su ti ljudi.“ Na drugu poruku da imamo fotografiju sa slavlja, glumac je poručio: „Možda smo bili u istom lokalu, ali ljude ne znam, nisam bio ni na kakvoj proslavi bar dva meseca.

Maca: Dule mi je brat, a Nina sestra

Nina mi je kao sestra pošto mi je Dule (Duško Šarić, prim. nov) brat, ali ne znam za bilo kakvo venčanje i proslavu. Bio sam nekoliko puta u „Magacinu“, a tog 25. decembra sam tamo bio u društvu prijatelja i prijateljice iz Splita koja je slavila katolički Božić. Zvanično nisam bio nikakava zvanica, niti me je neko zakitio, niti sam kući došao zakićen. Obično na takvim događajima ja nosim tacne“, izjavio je juče za "Alo!" Dragan Marinković Maca.

Ljubav krunisana u zatvoru u Bijelom Polju

Prema saznanjima "Alo", njihova romansa krunisana je brakom 22. decembra prošle godine u zatvoru u Bijelom Polju, u kojem mlađi Šarić boravi više od godinu dana. Venčanju su prisustvovali samo kumovi, koji su za tu priliku bili svečano odeveni.

Bez prve bračne noći

Šarića i njegovu izabranicu je venčao matičar, kome je za tu priliku dozvoljeno da uđe u zatvor, a srećni mladenci su razmenili burme i poljupce. Međutim, prvu bračnu noć nisu mogli da provedu zajedno jer pritvorenici, za razliku od osuđenika, nemaju pravo na takozvanu ljubavnu sobu. Novopečenoj mladi su brojni prijatelji čestitali ulazak u brak, a među njima i Lana Popović, nevenčana supruga starijeg brata, odbeglog narko-bosa Darka Šarića (42).

"Alo!" saznaje, da je nova supruga Duška Šarića povodom venčanja za porodicu i prijatelje 24. na 25. decembar organizovala proslavu u poznatom beogradskom klubu "Magacin".

Te večeri, u klubu je sa zvanicama bio i poznati glumac i voditelj Dragan Marinković Maca, a u lokalu se zadesio i njegov kolega Milan Kalinić. Osim što je primala brojne čestitke, mlada je ponosno pokazivala skupoceni prsten i veselila se do ranih jutarnjih sati.

(old_image)

- Imam najboljeg muža na svetu!!! – podelila je svoju radost Nina sa prijateljima na „fejsbuku“, a onda se našalila na račun svoje i porodice svog supruga.

- Ja obožavam moju nenormalnu, pomalo ćaknutu i poprilično komplikovanu porodicu Paskaš-Šarić.

Ljubav Duška i Nine prebrodila je sve prepreke, prvo njegov brak sa manekenkom Svetlanom Dimitrić-Šarić, a sada i njegov boravak u zatvoru. Njihovo poznanstvo datira još od vremena kada su Šarići držali poznati prestonički klub „Vanila“, u koji je ona često dolazila sa prijateljicama. Mlađi Šarić tada je bio u braku sa Svetlanom Šarić, od koje se razveo u avgustu pretprošle godine. I za vreme njegovog braka sa Svetlanom šuškalo se da Duško baš i nije bio imun na lepe devojke, naročito beogradske manekenke i pevačice koje su posećivale klubove koje su držali njegov brat i on.

Mlađi Šarić je bio veoma galantan prema Nini, te joj je navodno pored stana u Beogradu kupio i automobil, splav na Savskom keju i teretanu na Bežanijskoj kosi.

- Ništa nije moglo da spreči njihovu ljubav. I Duškovi i Ninini prijatelji znaju koliko je velika ljubav među njima. Pored svih problema koji su ih snašli konačno su krunisali višegodišnju vezu - uverava nas svedok njihove ljubavi.
Do komentara nove Šarićeve supruge "Alo" nije uspeo da dođe i pored više poziva na redakciji poznat broj telefona.

Delio poklone u zatvoru

Duško Šarić je posle venčanja delio poklone zaposlenima u zatvoru, ali nadležni u toj ustanovi to nisu hteli da komentarišu. Nina je 8. januara proslavila i 28. rođendan, a od supruga je dobila tortu na kojoj je pisalo: „Ljubavi, srećan rođendan, tvoj Duško.“

Pogledajte još