Željko Mitrović ratuje sa pašenogom

0

Ko ima propalu firmu, ko je narkoman, ko je koga trovao – Željko Mitrović u otvorenom sukobu sa pašenogom Zlatkom Krmpotićem.

Ljudi iz sveta šoubiznisa izgleda da se ne libe da prljav veš iznose u javnost. Dan nakon što je vlasnik „Pinka“ Željko Mitrović izjavio da se s pašenogom Zlatkom Krmpotićem i njegovom suprugom Lolom nikada neće pomiriti i da im je doživotno zabranio ulazak na njegovu televiziju, oštro je reagovao i Zlatko Krmpotić.

U tu propalu firmu niti sam išao niti imao razloga da idem. Celog života sam sportista, sa ljudima iz tog sveta se i družim. S narkomanima se ne družim – naglašava Krmpotić.

Moja supruga Lola i ja nismo se pomirili sa Željkom Mitrovićem, niti ćemo to ikada učiniti. Zbog neistina koje je dosad iznosio na naš račun, već smo podneli tužbu. Takva džukela u životu mi ne treba – izjavio je bivši fudbaler Crvene zvezde, piše „Puls“.

Početkom prošle godine prvi čovek Pink televizije izrazio je sumnje da su ga trovali upravo pašenog i rođena sestra njegove supruge Milice, Lola. Osim toga, javno ih je optuživao da su, dok je bio bolestan, pokušali da rasprodaju njegovu imovinu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.