Velika navijačka podrška hrvatskim rukometašima

Goluža i njegovi igrači o podršci ne moraju da brinu, prema dostupnim podacima, nijednu utakmicu u Srbiji hrvatska rukometaška reprezentacija ne bi trebalo da igra pred manje od 500 svojih navijača, prenosi Tportal.

"U prvom krugu u Vršcu očekujemo između 500 i 800 naših navijača, u drugom krugu u Novom Sadu verujemo da će ih biti više od hiljadu, a plasiramo li se u završnicu, u Beogradu će biti najezda Hrvata", govori Zlatko Škrinjar ispred rukometaškog saveza i najavljuje veliki navijački spektakl.

Njegove brojke potvrđuje i Vedran Majstorović koji koordinira prodaju putem stranice Ulaznice.hr, te hvali saradnju s organizatorima.

"Prvi pristigli kontingent smo rasprodali i brojke kojima barataju u Savezu su realne. Za prvi krug je otišlo po 500 ulaznica, a verujemo da će u dvoranu doći i nekoliko stotina Hrvata iz regije", kaže Majstorović i naglašava da se pregovara o dodatnom broju ulaznica:

"Interes postoji, a zasad je saradnja s organizatorima bila veoma korektna. Tražili smo još ulaznica, čekamo odgovor i već u prvoj fazi rukometaše bi moglo bodriti više od 1.000 naših ljudi. Brojka će se kroz turnir povećavati, a mi ćemo, s obzirom na situaciju, videti kako da dođemo do što većeg broja ulaznica."

Pogledajte još