Nisam revolucionar, bitan je Partizan

BEOGRAD, 14. januara 2012. (Beta) - Doskorašnji trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kazao je u subotu da nije revolucionar, već da samo želi da uradi ono što je do njega da pomogne Partizanu.

Stanojević nije mogao da održi zakazanu konferenciju za štampu, jer su klupske prostorije bile zaključane. Rekao je da će se javnosti obratiti u utorak.

Na stadionu Partizana Stanojeviću je podršku pružilo oko 1.000 ljudi koji su nosili transparente i pevali pesme.

"Ima emocija i svega i bilo bi neozbiljno da sada pričam. Ja sam profesionalac i trener, želim da pričam o struci i o stvarima koje se dešavaju. Ja nisam revolucionar, ja samo želim da uradim ono što je do mene. Ja sam nebitan, bitan je Partizan", kazao je Stanojević okupljenim novinarima i navijačima na stadionu Partizana.

Stanojević je posle sednice Upravnog odbora kluba koja je održana u petak dobio otkaz, a na njegovo mesto je postavljen izraelski trener Avram Grant.

"Imam mnogo toga da kažem što će vas interesovati i niko me neće sprečiti da kažem neke stvari koje su vrlo bitne za svakog navijača Partizana. Niko me neće sprečiti da kažem ono što navijači moraju da znaju", kazao je on.

Pogledajte još