Okupili se Pazarci, došao Tutorić

0

Fudbaleri Novog Pazara počeli su pripreme za nastavak sezone u elitnom rangu takmičenja, a na prvoj prozivci pojavio se i novajlija na poziciji štopera, Đorđe Tutorić.

Novi defanzivac došao je iz mađarskog Ferencvaroša, a ranije je nastupao za Crvenu zvezdu, turski Kodžaelispor, Mladost iz Apatina i Jedinstvo iz Uba.

Došao sam u klub sa velikom tradicijom i drago mi je što ću posle Crvene zvezde, Kodžaelispora i Ferencvaroša nastaviti da igram pred punim tribinama„, rekao je Tutorić novinarima na Gradskom stadionu.

Pre Tutorića, koji je zabeležio i jedan nastup u reprezentaciji Srbije, u Novi Pazar su došli Vladimir Matić, Admir Raščić i Feđa Dudić, a najavljuje se dovođenje još jednog golmana i štopera.

Ugovorne obaveze istekle su Edinu Ferizoviću, Vladanu Spasojeviću, Zoranu Supiću i Marku Mugosi, a klub su ranije napustili Aleksandar Petrović i Sead Ramović.

Novopazarci će se u svom gradu pripremati do 5. februara, a onda će dve nedelje provesti u Antaliji, u Turskoj.

Nadam se da ćemo se dobro pripremiti i tako sebi olakšati put do opstanka u eliti. Do nastavka sezone odigraćemo ukupno osam utakmica, a poslednji rival biće nam sarajevski Željezničar'', rekao je trener Ljubomir Ristovski.

Sezona u Super ligi se nastavlja 3. marta, kada Novi Pazar dočekuje vodeći tim lige – beogradski Partizan.


Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.