Delije isterale Piksija sa stadiona

Beogradski dnevnik Pres objavio je danas da su trojica navijača prišla petoj "Zvezdinoj zvezdi" u "Red kafeu" i rekla mu da mu "zabranjuju" da sedi tu, posle čega je Stojković, trener japanske Nagoje, napustio kafe.

Predsednik Zvezde Vladan Lukić kazao je agenciji Beta da je kompletna uprava šokirana ovim skandalom.

"Šokirani smo. Želimo da istaknemo da Dragan Stojković nije doživeo nikakvu neprijatnost u službenim prostorijama kluba. 'Red kafe' je javno mesto, kao i svaki drugi kafe u gradu. Žao nam je, ipak, ako se ta neprijatnost dogodila na stadionu", rekao je Lukić.

Generalni sekretar Đorđe Stefanović takođe nije mogao da veruje šta se desilo.

"Piksi je legenda Zvezde, vrata kluba su mu uvek otvorena i dobrodošao je uvek, počev od kancelarije predsednika Lukića, sa kojim će danas ili sutra popiti kafu", rekao je Stefanović.

Stojković je doputovao u Beograd zbog komemoracije i sahrane Miljana Miljanića. On je kazao da ne želi da se od incidenta pravi "vest dana ili skandal".

"Došao sam na stadion kako bih popio piće sa prijateljima iz Srbije koje dugo nisam video. U jednom trenutku prišla su mi trojica momaka, jednog sam prepoznao jer je i u mojoj vladavini važio za vođu navijača, i upitali me: 'Ko ti je dozvolio da sediš ovde?' Mirno sam im rekao da ne razumem pitanje, ali su oni nastavili", preneo je Pres Stojkovićeve reči.

"(Oni su mi) poručili: 'Ne dozvoljavamo ti da sedis( ovde). Kako ne bih uznemiravao okruženje, rekao sam da je sve u redu i mirno otišao sa stadiona. Ružno je što se sve to desilo, pogotovo na javnom mestu", kazao je Stojković.


Pogledajte još