11. moto skup - bajkeri stigli u Valjevo

Valjevo, 29. jul - U Valjevu je počeo 11. po redu Moto skup, koji okuplja ljubitelje dvotočkaša iz Srbije, bivših jugoslovenskih republika i zemalja u okruženju.

Prostor na ušću Obnice i Jablanice u Kolubaru, na zapadnom ulazu u Valjevo, predviđen je za kamp za oko 1.000 učesnika. Moto skup je u poslednjih nekoliko godina organizovan na Divčibarama, a novo okupljanje bajkera u Valjevu obeležiće brojni tradicionalni sadržaji. Bajkerske igre bez granica, obaranje ruke, neizbežni izbor mis mokre majice doprineće dinamici i atraktivnosti skupa, predodređenog za druženje i razmenu pozitivne energije, a začinjenog ispijanjem ledenog valjevskog piva, za „gašenje požara“ posle vojničkog pasulja za pamćenje.

Učesnici će na svojim ljubimcima dojezditi i do manastira Lelić i Ćelije i provozati se u defileu ulicama grada. Potom će biti pripređena izložba lepotana na dva i više točkova.

Centralni događaj biće trka Bulevarom vladike Nikolaja Velimirovića, u subotu, u 16.30. Večeri će, po običaju, biti ispunjene rok koncertima, a nastupaće „After shock“, „Prorok bend“, „Strange blue“ i „Wood pickers“.

Organizatori susreta su Moto klub „Slow wheeles“ iz Valjeva, gradska turistička organizacija „Valjevo turist“ i grad Valjevo. 

Dragan Ilić

Pogledajte još