EXIT: 50% popusta za studente i srednjoškolce!

0

Prodaja ulaznica sa specijalnim popustom od 50% za srednjoškolce i studente počela je 15. januara.

Ukoliko studirate ili se školujete ulaznice po ceni od 5490 dinara možete da kupite na sajtu Gigstix.com. Svaki kupac ima pravo da kupi jednu ulaznicu koja će biti personalizovana i kupovaće se online putem sajta Gigstix.com.

Najpovoljnije ulaznice za Exit festival po ceni od 4490 dinara rasprodate su za svega nekoliko sati.
Tako je preko 6000 najvernijih fanova već u decembru spremno za jedinstveni letnji provod na 13. Exitu, što je premašilo dosadašnje rekorde i očekivanja organizatora.

Sledeća promotivna cena četvorodnevne ulaznice je 6990, a redovna cena 10990 dinara.

Trinaesti Exit održaće se od 12. do 15. jula 2012. na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Exit se u prethodnoj godini ponovo našao na listi 9 najboljih muzičkih festivala na svetu po izboru CNN-a, a tome je svakako doprinelo toliko sjajnih koncerata, pozitivne energije, novih pokreta i ideja.

Da Exit nije samo muzički festival, potvrđuju brojne inicijative, kampanje i programi namenjeni podršci mladima sa naših prostora. Kroz muzičke i ekološke radionice i volonterske programe prošlo je preko 2000 talentovanih ljudi.

Festival aktivno i uspešno promoviše i domaću muzičku scenu kroz Exit label, online etiketu na kojoj je do sada predstaviljeno preko 20 najaktuelnijih albuma na domaćoj i regionalnoj sceni koji su dostupni za besplatan download. Mnogi od njih svirali su na najvećim festivalskim binama, ispred publike iz celog sveta. I naredne godine Exitmusic.rs biće mesto susreta najnovijih muzičkih izdanja i hiljada radoznalih posetilaca i fanova a nova imena biće uskoro objavljena.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.