Protiv Slovaka za samopouzdanje i publiku

0

BEOGRAD, 18. januara 2012. (Beta) – Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je u sredu da će u poslednjem meču Grupe A na Evropskom prvenstvu šansu dati igračima koji su manje igrali u prve dve utakmice.

„Planirano je da protiv Slovačke pružim neophodne minute igračima koji nisu imali dovoljno minuta i odmorim one koje su izneli najveći teret prethodnih utakmica. Iako utakmica nema takmičarski značaj, moraćemo da zbog našeg samopouzdanja i publike u Pioniru i to pobedimo“, rekao je Vuković novinarima u Kovilovu.

Reprezentativac Srbije Ivam Nikčević odbacio je u sredu poredjenje njegovog tima sa francuskim, pošto srpska reprezentacija „teško daje golove, ali ih i teško prima“.

On je istakao da srpski reprezentativci „furaju svoj fazon, rade ono što treba i da su samo na to skoncentrisani“.

Desni bek reprezentacije Srbije Marko Vujin rekao je da nikada u karijeri nije doživeo ono što se desilo u poslednjih 15 minuta meča protiv Danske.

„Nisam doživeo ono što se sinoć desilo, jer poslednjih 15 minuta meča nismo čuli jedni druge na terenu, a stajali smo na tri metra. Publika je bila fenomenalna i hvala ljudima na tome“, rekao je Vujin.

Lekar rukometne reprezentacije Srbije Milan Babić rekao je u sredu da će Nenad Vučković i Rastko Stojković moći da nastave Evropsko prvenstvo.

Povratak Vučkovića se ne očekuje pre druge faze šampionata, dok će se Stojković vratiti u tim u meču protiv Slovačke koji se igra u četvrtak od 20.15 u beogradskoj Hali Pionir.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.