DoReMi škola klavira za decu ponovo u Beogradu

U DoReMi školi za klavir deca spontano uče muziku na isti način kao što uče da hodaju i govore: slušaju, gledaju I imitiraju.

U atmosferi topline i bliskosti, “utrčavajući” u učionicu sa osmehom i pesmom, u malim “razredima”, kroz niz osmišljenih ritmičkih i melodijskih igara, ređajući note na magnetnoj tabli i kroz jedinsteven, slikovit jezik koji je deci prepoznatljiv (a što je važan elemenat samo ove Gordanine metode), đaci od 4 i 5 godina već posle par meseci sviraju na školskom koncertu na klaviru!

Pogledajte kako to izgleda i zvuči. Za klavirom je šestogodišnja Felin koja svira Mocarta (Sonatina Facile - W.A.):

Istorijat skole
1987. osnovala je u Beogradu školu koja je uspešno radila I imala 96 đaka pred odlazak u Južnu Afriku, a 1993. otvara skolu u Kejptaunu I na drugom kontinentu se uspeh ponavlja; Sa preko sto polaznika škola zadobija veliko poštovanje, đaci dobijaju diplome I priznanja privlačeći pažnju štampe I kritike. 2000. škola DoReMi nastavlja rad u San Francisku, Moragi I Kastro Valiju.

Osnovana u Beogradu i posle mnogo godina internacionalnog iskustva, DoReMi škola je opet u Srbiji 2011. Uspeh ove metode na tri kontinenta I mnoge generacije učenika, primer su univerzalnosti i trajnosti!

Kontakt www.doremizadecu.com


Pogledajte još