Manipulacije Stanojevića i Krstajića

BEOGRAD, 18. januara 2012. (Beta) - Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Djurić ocenio je u sredu da bivši trener Aleksandar Stanojević i sportski direktor Mladen Krstajić žele obmanama i manipulacijama da izvrše puč u klubu.

"Treba reći otvoreno da se radi o klasičnom pokušaju puča, nasilnog i protivzakonitog preotimanja vlasti od organa ovlašćenih po Statutu da rukovode klubom. U tom pokušaju koriste se najprljavija sredstva koja postoje. Bezočno se laže i manipuliše javnošću i navijačima", rekao je Djurić u intervjuu za Internet stranicu Partizana.

On je na taj način odgovorio na optužbe koje su proteklih dana u javnost izneli bivši trener Stanojević i sportski direktor Krstajić. Stanojević je u utorak održao konferenciju za medije na kojoj je optužio Djurića i upravu kluba da su radili protiv interesa Partizana.

"I mi u upravi smo zaprepašćeni brutalnošćuu kojom pojedinci pokušavaju da uruše klub. Usred jednog od najuspešnijih perioda u istoriji kluba doživeli smo napade, uvrede i omalovažavanja kakvima nikada nijedna uprava nije bila izložena", kazao je predsednik Partizana.

On tvrdi da Stanojević i Krstajić svojim postupcima i nastupima u javnosti žele da preuzmu vlast u klubu.

Pogledajte još