Ima još karata za EP

Tiket menadžer Biljana Đokić, koja je zadužena za prodaju karata, rekla je da ulaznica ima dosta i da je netačna informacija da su one rasprodate.

"Karata još ima, zabluda je i netačna informacija da su karte rasprodate. Bilo bi bolje da navijači što pre kupe karte, da one ne bi otišle onima koji u Beograd stižu iz Niša, gde se igra grupa koja se ukršta sa beogradskom"
, kazala je Đokić.

Ona je dodala da za sada nijedna veća grupa makedonskih ili drugih navijača nije rezervisala karte za Arenu.

"Javljaju nam se ljudi u grupama i rezervišu karte koje posle pokupe na blagajni. Za sada nije bila nijedna organizovana rezervacija karata, već po 10 do 20 ljudi, ali ako se Makedonci plasiraju u drugu fazu očekuje se da zatraže rezervaciju većeg broja ulaznica", rekla je Đokić.

(old_image)

Ona je istakla da je glavni problem u prva dva kola u hali Pionir to što navijači drugih reprezentacija kupe dnevnu kartu, a odgledaju samo meč svog tima.

"Glavni problem je nastao jer se prodaju dnevne karte. Kada Poljak kupi kartu, on želi da gleda utakmicu svoje reprezentacije i onda ode iz hale, a mesta ostanu prazna. Za prva dva kola u hali Pionir ulaznice su prodate do poslednje", rekla je Biljana Đokić.

Karte za drugu fazu Evropskog prvenstva prodaju se na blagajnama hale Pionir i Arene, kao i u tržnom centru Ušće, knjižari Vulkan, Bilet servisu i Domu omladine.

Cena ulaznica za mečeve u Beogradskoj areni su od 1.000 do 8.000 dinara.

Mečevi druge faze koji se igraju u Beogradu na programu su 21, 23. I 25. januara.

Beta

Pogledajte još