The Big Snow Festival - velika akcija!

U okviru velike akcije koja traje do kraja januara, svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka, omogućio je da uz velike popuste već za 99 evra uživaju u najboljoj evropskoj zabavi na snegu.

SVE O TEMI:
Big Snow Festival

Ova promotivna cena podrazumeva 7 dana (6 noći) smeštaj u samom turističkom centru (Konaci i Jat apartmani), kao i ulaznicu za sedmodnevni provod na ovom događaju sezone, na kojem će nastupiti preko 100 vrhunskih svetskih, domaćih i regionalnih izvođača urbane muzike, raspoređenih na 10 bina. Akcija traje do 31. januara i broj mesta je ograničen.

Svim posetiocima, Skijališta Srbije i organizatori su omogućili šestodnevni ski-pass za period trajanja festivala za samo 39 evra. Novi sistem za veštački sneg, ukoliko zatreba, pokriće više od 70 odsto kapaciteta skicentra na Kopaoniku, i time omogućiti ljubiteljima zimskih sportova da skijaju bez obzira na vremenske prilike.

Sve dodatne informacije o festivalu, programu, detalji o smeštaju, kontakti poslovnica širom regiona, mogu se naći na veb stranici www.bigsnow.rs ili putem telefona 061/319-28-46. Svi korisnici društvenih mreža mogu se informisati na Facebook stranici Big Snow festival Kopaonik i Twitter profilu @BigsnowKop, ali i redovno pratiti zabavne aktivnosti vezane za najveći zimski događaj 2012. godine i učestvovati u brojnim nagradnim igrama.

Pogledajte još