Tadić imitira Putina uoči izbora?

Politički marketing usmeren ka pasioniranim korisnicima Interneta ili duhovitost pomešana sa viškom vremena nekog ljubitelja društvenih mreža?

Bilo kako bilo, ali sada se i predsednik Srbije Boris Tadić, poput premijera Rusije Vladimira Putina, može pohvaliti Tumblr nalogom posvećenom njegovim najrazličitijim aktivnostima.

(old_image)


Pa kad može Putin da "radi stvari" čak i golišav, sa pivom ili pokraj zubarske stolice na vladimirputindoingthings.tumblr.com što ne bi mogao naš predsednik da vozi kombajn, juri jazavce ili "razgovara" sa šunkom na boristadicdoingthings.tumblr.com?

(old_image)

Ovaj Tumblr koji je na engleskom jeziku, takođe poput Putinovog, očigledno vodi neko koga izuzetno inspirišu akcije predsednika Tadića pa je tako pored slike njegovog druženja sa mladim majkama napisao: Boris Tadić "poukuje" mlade majke pred njihovom decom.

Kako to biva u ozbiljnoj priči društvenih mreža, Tumblr odmah prate i odgovarajuća Facebook grupa i Twitter nalog, naravno, kako bi promocija bila potpuna.

(old_image)

Bilo da je predizborna akcija Tadićevog štaba ili još jedan Tumblr-izvor dobrih fora, vidimo da će nas na toj adresi u budućnosti očekivati pregršt zanimljivosti. Pa, već smo fanovi "stvari koje radi Vladimir Putin", čak i kad je obučen.

Pogledajte još