Orlovi: Gazimo do kraja!

"Imali smo sve u svojim rukama, ne mogu da verujem da je ovaj momak (Sven Soren Kristofersen) dao gol u poslednjoj sekundi, jer sam verovao u pobedu do samog kraja", rekao je Stojković novinarima u Beogradskoj areni.

On je istakao da Srbija još nije izgubila meč na Evropskom prvenstvu "što je fenomenalna stvar".

"Glava gore, još nismo izugubili meč na prvenstvu što je fenomenalna stvar. 'Gazimo' do kraja... Idemo dalje, imamo dve utakmice, više i ne znam koliko nam bodova treba", kazao je Stojković.

Srednji bek Srbije Žarko Šešum rekao je da on i njegove kolege iz reprezentacije i dalje "zavise sami od sebe".

"Imali smo šansu da dobijemo, dugo smo vodili, ali smo svojim greškama primili lake golove. Ne treba da očajavamo, bod protiv Nemačke je veliki", kazao je Šešum.

(old_image)

Levo krilo reprezentacije Srbije Ivan Nikčević kazao je da je "orlovima" nedostajalo svežine i koncentracije u završnici meča.

"U završnici nam je falilo svežine i koncentracije. Da smo pogodili jedan od dva poslednja šuta sve bi bilo lakše. Onaj gol u poslednjoj sekundi je po malo razočaravajući", rekao je Nikčević.

"Sve je to rukomet, veliki je napor, dolazi do pada. Ekipa koja dozvoli da što manje vremena provodi u crnoj seriji na kraju pobeđuje",
dodao je on.

Nikčević je istakao da je golman Nemačke Silvio Hejnfeter uspeo da ga isprovocira tokom utakmice.

"Pokušao je da me provocira, udario me je dva puta u glavu, rasekao me, a uspelo mu je jer sam promašio bitan šut. To je njegov način igre", zaključio je Nikčević.

Beta

Pogledajte još