Saopštenje o Dikoviću lažno

0

NIŠ, 24. januara 2012. (Beta) – Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je u utorak da je saopštenje Fonda za humanitarno pravo, u kojem se načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Ljubiša Diković optužuje za ratne zločine na Kosovu, "potpuno lažno, a u nekim segmentima i monstruozno".

NIŠ, 24. januara 2012. (Beta) – Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je u utorak da je saopštenje Fonda za humanitarno pravo, u kojem se načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Ljubiša Diković optužuje za ratne zločine na Kosovu, „potpuno lažno, a u nekim segmentima i monstruozno“.

Ministar Šutanovac je u Nišu izjavio da očekuje adekvatnu reakciju državnih organa na to saopštenje nevladine organizacije Fond za humanitarno pravo.

„Ja očekujem da će državni organi adekvatno reagovati, a Diković zatražiti zaštitu na sudu, jer će to biti velika provera demokratije u Srbiji“, rekao je Šutanovac.

Slični članci

Ostavite komentar