Rano je govoriti o susretu sa Srbijom

0

Najbolji igrač rukometne reprezentacije Hrvatske u meču protiv Francuske Marko Kopljar izjavio je u sredu da je još rano govoriti o eventualnom meču sa reprezentacijom Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva u Beogradskoj areni.

„Mislim da je prerano govoriti o eventualnom meču sa Srbijom u polufinalu ili finalu prvenstva. Kad i ako do njega dodje govorićemo o njemu, ali mislim da je sada prerano za to, da ne skočimo sami sebi u usta“, rekao je Kopljar agenciji Beta.

Levoruki napadač je u meču protiv branioca titule postigao sedam golova i bio jedan od najzaslužnijih za pobedu od 29:22 (11:12) koja je trasirala put Hrvatske u polufinale i izbacila tim Francuske iz dalje borbe.

„Mi smo znali da nas Beogradska arena očekuje sa 20.000 bučnih navijača i ne želimo da to na bilo koji način sada utiče na nas. Mi u Srbiji imamo stvarno odličnu podršku naših navijača na utakmicama i naše je da igramo. U svakom slučaju bolje je da su tribine pune nego prazne“, rekao je Kopljar.

On je ocenio da reprezentacija Hrvatske dobro igra na Evropskom prvenstvu, posebno u poslednjih nekoliko utakmica i dobro je složila odbranu, zbog čega prima jako malo golova, a i golman Mirko Alilović odlično brani.

„Novosadska grupa je jača, ali je u beogradskoj bilo interesantnih rezultata. Uopšteno, ovo Evropsko prvenstvo nije najjače, jer gotovo da nije bilo utakmice da je neko nekog baš 'pregazio', posebno u drugom delu takmičenja“, rekao je hrvatski desni bek.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.