FK Jagodina pravi izbor

JAGODINA, 25. januara 2012. (Beta) - Doskorašnji fudbaler OFK Beograda Miloš Krstić (25) izjavio je u sredu da je i pored brojnih ponuda, odlučio da potpiše dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Jagodina, jer je to "pravi klub sa dobrim trenerom".

"Znam da sam došao u pravi klub na čelu sa dobrim trenerom i stručnim štabom. Nastojaćemo da u ovoj sezoni napravimo što bolje rezultate. Bilo je dosta ponuda, ali opredelio sam se za Jagodinu jer znam da je to pravi klub za mene. Znam dosta igrača ovde, a i moj kum Saša Marjanović igra za Jagodinu", rekao je Krstić.

Krstić, dosadašnji član OFK Beograda, igrao je i za Olimpik iz Marseja, zatim za Čukarički, Radnički iz Niša i Rad iz Beograda.

Sekretar Stručnog štaba FK Jagodina Ivan Radivojević je izjavio da je klub mirno ušao u prelazni rok, bez preteranih ambicija što se tiče dovodjenja igrača.

"Planirali smo da kostur tima u ovom prelaznom roku zadržimo. Kod mnogih ekipa postoji interesovanje za naše igrače, pa je tako nekolicina prvotimaca trenutno u pregovorima sa nekoliko istočnoevropskih ekipa. Naša uprava ne sedi skrštenih ruku tako da u slučaju nekog odlaska već postoji adekvatna zamena za svaku poziciju u timu", rekao je Radivojević.

Pogledajte još