Predlog za izlazak: Brankow bar

U decembru 2011. godine u najstarijoj urbanoj oblasti Beograda - Savamala, koja obuhvata desnu obalu Save od autobuske stanice do Kalemegdana, otvoren je još jedan u nizu atraktivnih prostora, Brankow Bar koji su osmislili arhitekti iz studija Fluid:arhitektura - Đorđe Gec, Nevena Pivić, Vanja Otašević i Zorana Vasić.

I noćna patrola je bila u ovom klubu, evo šta je fotkala: Brankow bar - Foto

(old_image)

Brankow bar se nalazi u podnožju Brankovog mosta, po kome je i dobio ime, nekadašnjeg beogradskog mosta naziva Most bratstva i jedinstva.

Enterijer ovog bara svojom estetikom stoji rame uz rame berlinskim, londonskim, i drugim svetskim klubovima. Beton i drvo kao elementi enterijera koji se ponavljaju u Gecovim projektima, i u ovom novom su dominantan pečat enterijera.

Brankow Bar svojim posetiocima nudi muzički program u kome se smenjuju jazz, funk, disco, dj nastupi, kao i nastupi na bini disko i pop bendova.

Pogledaj koje žurke te očekuju u ovom klubu : BRANKOW BAR

(old_image)


Noćni život Beograda
obogaćen je za još jedno mesto. Potvrđen arhitektonski tim Fluid arhitekture na čelu sa Đorđem Gecom realizuje drugi po redu bar u oblasti Savamala. Ovaj autorski tim stoji i ispred drugih klubova, kao što su Disko bar Mladost i The Tube.

Izvor: N.V./ Designed

Pogledajte još