Mira Marković: Vratila bih se odmah u Srbiju

0

Supruga bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, Mirjana Marković izjavila je da bi se odmah vratila u Srbiju ali da to ne zavisi od nje

Vratila bih se doveče u Srbiju. Eventualno ujutro, ukoliko ne bih stigla odmah da se spakujem. Ali, to ne zavisi od mene“, rekla je u intervjuu za „Press“ Markovićeva, kojoj se u Srbiji sudi u odsustvu za zloupotrebu službenog položaja.

Na pitanje od koga zavisi, od srpskih vlasti i ukidanja optužnice, ona je odgovorila: „Ne znam„.

Redakcija „Presa“ je navela da je kratak razgovor sa Mirjanom Marković obavljen telefonom „zahvaljujući ministru za infrastrukturu Milutinu Mrkonjiću, koji se, dok smo dogovarali intervju, čuo sa suprugom Slobodana Miloševića“.

Markovićeva je rekla i da se ne plaši eventualnog hapšenja u Beogradu, i ponovila da njena odluka o povratku „sigurno ne zavisi od mene“.

Bivša predsednica JUL-a je navela i da je u kontaktu sa porodicom, sinom Markom koji živi u Moskvi, i kćerkom Marijom, koja živi u Crnoj Gori.

Na pitanje da li njen sin Marko razmišlja o povratku u Srbiju, Markovićeva je odgovorila: „To biste morali njega da pitate. Nisam njegov portparol“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.