Borha dobio novu ulogu u timu Zvezde

BUDVA, 27. januara 2012. (Beta) - Fudbaler Crvene zvezde Kristijan Borha rekao je u petak da mu je trener Robert Prosinečki namenio novu ulogu u timu i da će u prolećnom delu sezone igrati na poziciji centralnog napadača.

"Da, šef mi je namenio novu ulogu. U Brazilu sam igrao kao centralni napadač i mislim da mogu najviše da pružim na mestu koje je najbliže golu. Igraću, ipak, gde god mi Robi (Robert Prosinečki) kaže. Prioritet mi je da ispunim sve trenerove zadatke", rekao je Borha za klupski sajt.

On je od dolaska u Zvezdu najčešće igrao na poziciji krila.

Fudbaleri beogradskog kluba nalaze se na pripremama u Budvi tokom kojih su već odigrali tri prijateljske utakmice. Crveno-beli su pobedili Grbalj sa 4:0 i Petrovac sa 2:1, a juče su izgubili od Zete sa 1:2.

Kolumbijac je istakao podršku navijača u tim utakmicama.

"Za mene je sjajno kad na prijateljskim mečevima vidim hiljadu navijača koji nas podržavaju i žele da pomognu. Znam da jesen nije bila na očekivanom nivou, a podrška ne izostaje. Znam i da navijači žele mnogo, mnogo više i zato ćemo se svi zajedno potruditi u nastavku šampionata", kazao je Borha.

Pogledajte još