Branč u Hajatu FOTO

Posao i vožnja do istog, dugi sastanci, naporna teretana, mrvica vremena za privatni život, pa ko još ima vremena da za ručak odvoji dva sata….pa čak i ako nisi deo tog poslovnog sveta, verujemo da ti prijaju te malo brže varijante nedeljnog ručka.

Hotel Hajat se pobrinuo da ti olakša život. Oni su od juče uneli novine u ponudu restorana Metropolitan Grill.Kako god da zamišljate da izgleda jedan vrhunski restoran u Beogradu ovaj će se sigurno uklopiti u vaš ukus.

Pogledaj: FOTOGRAFIJE SA PROMOCIJE

Internacionalni i sprski specijaliteti pripremljeni čarobnom kutlačom glavnog kuvara Jef Fostera će učiniti da vam nedeljno popodne bude pravi hednostički užitak.Ako ste nekad probali nešto iz njegove kuhinje znate o čemu pričamo.

U cenu novog Hajat- ovog branča od 2.800 dinara po osbi uključena je i čaša domaćeg vina, bezalkoholna pića, kafa ili čaj.Nije malo, znamo ali za samo 45 minuta biće vam poslužena tri vrhunska specijaliteta.

Na promociji je bilo krcato a najmanje se mogao čuti srpski jezik. Čuo se francuski, italijanski, španski....Šta mislite zašto?

Pogledajte još