Filipović: Ponosan sam što sam Srbin!

"Drago mi je i veoma sam srećan što smo večeras pobedili i ponosan sam što sam Srbin. Pokazali smo večeras da smo bolji tim od Crne Gore, ali nastavljamo sa pripremama za London", kazao je Filipović agenciji Beta posle meča.

POGLEDAJ VIDEO:
Srbija je prvak Evrope u vaterpolu

Stefan Mitrović, koji je postigao dva gola večeras, zahvalio se navijačima i svima koji su bodrili reprezentaciju i poželeo da rukometaši nastave niz uspeha Srbije koje je pokrenuo Novak Đoković osvajanjem titule na Australijan openu.

(old_image)

"Najvažnije da mi imamo najsjajnije odličije na grudima, zahvaljujem se svima koji su došli da nas podrže. Nadam se da će naši drugari rukometaši ponoviti uspeh, mi smo punim srcem uz njih", kazao je Mitrović agenciji Beta.

On je uputio čestitke i Novaku Đokoviću, a tokom meča u Ajndhovenu se orilo i "Nole, Nole!", u momentima kada su srpski navijači dobili vest o trećoj tituli koju je svetski broj jedan osvojio u Melburnu.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU:
Srbija je prvak Evrope u vaterpolu

Vaterpolisti Srbije posle pobede nad Crnom Gorom, na svečanoj ceremoniji primilu su medalje i okrenuli se potom prema svojim navijacima uz koje su slušali intoniranje himne "Bože pravde", posle čega su uz muziku igrali na bini i ljubili pehar.

Pogledajte još