Dečak Leo je sasvim čovek (FOTO)

Davno je na "Titaniku" Leonardo DiKaprio izgovorio čuvenu repliku "Ja sam kralj sveta", da bi danas, sa 37 godina bio vrlo blizu "kraljevske" glumačke titule. Od dečaka-zvezde za kojim su ludele tinejdžerke, Leo je postao ozbiljan karakterni glumac koji vrlo pažljivo bira uloge postavljajući pred sebe stalno nove izazove.

FOTO GALERIJA: Leonardo DiKaprio seksi u magazinu "GQ!

Naravno da holivudski veteran Klint Istvud nije slučajno izabrao baš Lea da igra jednog od nekada najmoćnijih ljudi SAD sa mnogim tajnama - Džej Edgara Huvera u biografskom filmu "J. Edgar" koji ćemo videti na FEST 2012.

Ko je danas Leova devojka? Koja lepa manekenka je ovog puta ukrala njegovo srce? Dugo je bio sa Žizel Bundšen, pa sa Bar Rafaeli. Pričalo se da je imao kratku i burnu vezu sa glumicom Blejk Lajvli, a sada se šuška da se viđa sa Viktorijinim anđelom Erin Heterton.

Koliko se Leo karakterno, ali i fizički izmenio najbolje potvrđuje najnoviji foto editorijal za februarsko-martovski broj australijskog "GQ-a". Nema više onog mršavog dečaka sa razigranim plavim očima, pred vama je zreo muškarac ali sa istim tim plavim, hipnotišućim očima koje, eto, nikako da se smire na jednoj lepotici. Leo je oduvek i bio pravi Holivud, a ovo je još jedan dokaz.

U intervjuu za "GQ", Leo kaže da planira da režira:

- Da, želim da režiram. I ako budem režirao potrudiću se da imam taj "bez sr...a" pristup koji ima Klint Istvud i njegova ekipa. Ozbiljno, nema ničeg suvišnog na njegovom setu. To je mala, bliska ekipa - kaže Leo o svojim planovima za budućnosti.

(old_image)
Pogledajte još