Ženska moda koju muškarci ne vole

To naravno ne znači da treba da se odreknemo svojih omiljenih komada, ali nije loše znati koje ga stvarčice jako živciraju.

Ugg čizme

Iako popularne Uggsice možemo videti skoro na svakoj devojci u gradu jer su tople, udobne, idu uz sve kombinacije, upravo one su na vrhu liste ženskih odevnih predmeta koje muškarci ne mogu da smisle. Činjenica da je devojka na nogu obukla nešto što izgleda kao stilizovani panj im nikako ne ide u glavu, pa su tako slavne Uggsice definitivno među najomraženijima.

Neonske boje

Svetleće farmerke ili majice nikako se ne sviđaju momcima, što je u neku ruku i razumljivo jer što bi iko želeo da izgleda kao marker? Iako se devojkama možda čini da je baš zgodno da neku dosadnu kombinaciju ožive fluorescentnim detaljem, treba biti oprezan jer je ovo jedan od trendova koji muškarcima nikako ne prija.

Previše šminke

Većina žena voli šminku, a vole je i muškarci, ali kada je ima previše, postiže se krajnje suprotan efekat. I takva šminka, ali i devojka su im veoma odbojne. Momci više vole prirodne devojke, a ako vaš dnevni ritual podrazumeva trošenje puno vremena na mackanje, nakon čega pomalo delujete kao Lady Gaga, budite sigurne da ćete teško privući muškarce.

(old_image)

Grejači

Grejačima je mesto na časovima plesa u plesnoj školi i tu se njihova priča završava što se muškaraca tiče. Trend grejača za noge užasava muškarce, pogotovo ako se kombinuju sa elegantnom kombinacijom. Momci su veoma jednostavna bića kada je moda u pitanju, pa je razumljivo što im je teško da skapiraju kombinaciju štikli i grejača.

Pantalone -šalvare

Vrećaste tamo gde ne bi smele da budu, uske na pogrešnom mestu, pantalone-šalvare su jednostavno nešto što muškarci ne mogu da smisle. Osim što proširuju figuru i ostavljaju utisak zadnjice koja visi, pantalone-šalvare njima deluju čudno i neprirodno. Možda su udobne, ali dečaci jednostavno ne vole da ih vide.

Prevelike naočare

Naočare koje pokrivaju skoro celo lice neprivlačne su muškarcima, a to može biti zbog utiska nepristupacnosti koje žene ostavljaju kad ih nose. Sigurni smo da i vi umete da ih ponesete poput Džeki Kenedi, ali budite uverene da vaš muškarac neće biti oduševljen njima ma koliko da izgledate šik.

Pogledajte još