Pešić: Mora nešto loše da se desi

Trener crveno-belih mislio je na povredu Nikole Vasića, koji je 13 sekundi pre kraja utakmice, prilikom "zakucavanja", iščašio lakat i predstoji mu mesec dana pauze.

"I kada sve ide dobro i kada dobro igramo, mora da se desi nešto loše. Velika je šteta što se Vasić povredio, međutim, ne radi se o prelomu. U pitanju je samo iščašenje, tako da nije opasno. Doktori mu nisu stavili gips, ali su zbog dugog puta prilikom povratka za Beograd bili primorani da mu stave longetu", rekao je Pešić.

Zvezda je sinoć gostovala Rabotničkom na proslavi 65 godina postojanja tog kluba i pobedila sa 88:75.

"Dvorana je bila prepuna, a atmosfera sjajna. Drago nam je da smo bili u prilici da svojim prisustvom uveličamo proslavu jubileja Rabotničkog. Utakmica je bila prijateljskog karaktera, ali nam je u velikoj meri poslužila kao dobra priprema za dalji tok Jadranske lige", ocenio je Pešić.

On je dodao da voli "ovakve prijateljske utakmice", pošto je "gostujući teren uvek bolji za napredak igrača".

Pešić je istakao i da su svi igrači "dali maksimum u ovom trenutku".

"Odigrali smo zaista dobru utakmicu, a u tome nam je pomogao i protivnik koji je bio veoma motivisan", kazao je trener beogradskog tima.

Zvezdini igrači danas su dobili slobodan dan, a narednu utakmicu igraće u subotu, 4. februara u Kragujevcu protiv Radničkog.

Beta

Pogledajte još