Big Snow Festival: Još danas snižene cene!

Pored vrhunskog zabavnog (muzičko-sportskog) programa koji vas očekuje na Big Snow festivalu (koji se ove godine, od 23. do 30. marta održava u Srbiji, na Kopaoniku) atraktivne cene festivalskih aranžmana su svakako jedan od važnih faktora, ukoliko na vreme razmišljate da obezbedite svoje mesto na festivalu.

(old_image)

Podsećamo vas da velika promotivna akcija traje još samo 31. januara i obuhvata sedam dana skijanja i najluđeg provoda za svega 99 evra! Cena uključuje sedam dana smeštaja u centru Kopaonika (Konaci ili Jatovi apartmani) uz sedmodnevnu ulaznicu za festival, dok se šestodnevni ski pass za sve posetioce festivala može kupiti sa popustom od 60%, za samo 39 evra!

Uz to, svim zainteresovanim organizatori su omogućili i plaćanje u ratama, a potvrda rezervacije iznosi samo 2000 dinara!

Telefon za rezervacije: 061.319.28.46 ili putem emaila info@bigsnow.rs.
Akcija traje do 31. januara, a broj aranžmana po poklon cenama je ograničen.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu da skijate i uživate u festivalu 7 dana i to smešteni u centru Kopaonika za samo 138eur (smeštaj + ski pass + ulaznica), jer se takva prilika verovatno nikada više neće ponoviti.

Ne propusti neponovljivo iskustvo žurke i sportske zabave u jednom! U međuvremenu proveri šta nude beogradski klubovi.

(old_image)

Pogledajte još