Neizvestan derbi Zvezde i Partizana

31. januara 2012. (Beta) - Treneri i kapiteni odbojkaša Crvene zvezde i Partizana rekli su u četvrtak da očekuju neizvestan meč i dobru atmosferu u beogradskoj hali Pionir u derbiju 15. kola Super lige Srbije, u četvrtak u 18.00.

Trener Zvezde Željko Bulatović kazao je da je "optimista pred derbi", ali nije želeo da prognozira rezultat.

"Ovo je specifična utakmica za koju je prisutno dodatno interesovanje javnosti i stvaraju se neke pozitivne tenzije. Nezahvalno je prognozirati rezultat. Sport je nepredvidiv, a naročito ova utakmica", rekao je Bulatović na konferenciji za novinare u Sportskom društvu Crvene zvezde.

Pomoćni trener Partizana Vladimir Vasović rekao je da "svi očekuju uzbudljiv i neizvestan meč".

"Zvezda igra kvalitetnu odbojku, ali mi smo u poslednje vreme pokazali zrelost. Ako nam se ukaže šansa za pobedu iskoristićemo je", dodao je Vasović.

Kapiten Zvezde Mihajlo Mitić istakao je da će duel sa Partizanom biti "totalno drugačija utakmica od ostalih".

"Ovo je totalno drugačija utakmica od ostalih i nama je pobeda potrebna da bismo napravili što veću razliku. Bitno nam je da što spremnije udjemo u završnicu, jer ako hoćemo titulu, moramo da u plej-ofu imamo sve pobede", rekao je Mitić.

Kapiten Partizana Nikola Mijailović ulogu favorita prepustio je Zvezdi.

"Zvezda je prva, favorit je, ali derbi je uvek specifičan, a Zvezda je za nas veoma inspirativan protivnik. Očekujem veliki i spektakular meč i lepu odbojku", kazao je Mijailović.

Ulaznice za derbi moći će da se kupe samo na dan utakmice na blagajni hale Pionir po ceni od 200 dinara. Za Partizanove navijače biće obezbedjen D ulaz, a za Zvezdine B.

Pogledajte još