Danijela Jankov u klubu Mr Stefan Braun

0

Uprkos hladnom vremenu, još jedno humanitarno veče u klubu Mr. Stefan Braun proteklo je u sjajnoj atmosferi koju su, i ovog ponedeljka, napravile poznate ličnosti.

Aktraktivna novinarka Danijela Jankov, odazvala se pozivu da pomogne prikupljanju dobrovoljnih priloga za najugroženije, a društvo joj je pravila urednica emisije “Exkluziv“, Bojana Kesić. Podršku damama, pružao je muški deo ekipe, pevač Cvija i Nikola Sarić – Sajko, a u odličnoj atmosferi uživao je i poznati fudbaler Savo Milošević, inače stalni gost i prijatelj kluba.

FOTO: Danijela Jankov u klubu Mr. Stefan Braun

Uz podršku TV lica Marine Kotevski i Vlade Stanojevića, devojke modne agencije Kristal su pomogle da humanitarna licitacija promotivnih kalendara kluba Mr. Stefan Braun protekne što uspešnije, kako bi se i ovog ponedeljka sakupilo što više novca za pomoć malom M.P, koji je preživeo pad sa šestog sprata.

Popularni prestonički klub će i narednog meseca nastaviti sa humanitarnim akcijama, a novac će se sakupljati za lečenje dvanaestogodišnje devojčice, obolele od leukemije, kojoj je neophodna operacija transplatacije koštane srži, koju će donirati njen rođeni brat.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.