"State of Trance" u klubu Ministry of Sound

To je jedan od najomiljenijih radijskih programa na svetu i svoje jubileje slavi organizovanjem velikih događaja na dva kontinenta.

POGLEDAJ SVE O TEMI: Armin Van Bjuren u Beogradu

Ove godine, svetska turneja ASOT 550 kreće 3. marta iz Beograda, koji je prvi među samo 6 gradova na svetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu (ostali gradovi: Moskva, Kijev, Los Anđeles, Majami i Den Boš). Ovaj događaj organizuje Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za Sensation White u Srbiji.

Regularna cena karte iznosi 2.900 dinara (ova ulaznica omogućava pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP ulaznice koštaju 8.000 dinara, (ova ulaznica omogućava pristup VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 10.000 dinara i omogućavaju pristup ložama na nivou 300, nivoima 100, 200 i 400 (moguća je narudžbina preko mejla vip@insomnia-global.com).
Na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com. Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na zvaničnoj Facebook strani: facebook.com/ ASOTBelgrade.

Spisak DJ-eva koji će nastupiti u Beogradu: Andy Moor, Armin van Buuren, Dash Berlin, Judge Jules, Markus Schulz, Setrise, Simon Patterson.

Za više informacija posetite www.astateoftrance.com/550.

Ne propusti provod u beogradskim klubovima i odlične žurke!

Pogledajte još