Sensation White: Od 6. februara karte 7000 dinara!

Regularna prodaja ulaznica za SENSATION WHITE počinje 6. februara!

Svetski muzički spektakl Sensation White održaće se 12. maja u Beogradskoj areni sa novim konceptom pod nazivom Innerspace, u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.

Regularna prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 6. februara, od 10 časova pre podne na sajtu www.sensation.com , kao i na svim Card Service prodajnim mestima.

(old_image)

Cena regularne ulaznice iznosi 7000 dinara (pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP Delux ulaznice koštaju 14.000 dinara, (pristup VIP klubu, VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 21.000 dinara i omogućavaju poseban ulaz, pristup ložama na nivou 300, kao i pristup nivoima 100, 200 i 400 (kontakt za naručivanje vip@insomnia-global.com).

Sve informacije o Sensation spektaklu u Beogradu mogu se naći na adresama: www.sensation.com/, www.ig-see.com, www.facebook.com/sensation.serbia, www.youtube.com/SensationBelgrade, http://twitter.com/SensationSerbia.

Sensation Innerspace bazira se na konceptu duhovnosti, koja se može naći na podijumu za igru: bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovde. U produkcijskom smislu Innerspace je avanturističko putovanje kroz sedam nivoa neverovatnih iskustava u kojima posetioce vezuje kolektivna svest o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti.

Pogledajte još