Ekskluzivno! O animiranom filmu "Ratovi zvezda: Ratovi klonova"!

Ekskluzivno na portalu Nadlanu.com - otkrijte tajne nastanka animiranog filma “Ratovi zvezda: Ratovi klonova”!

Najpre, pogledajte kako je tekao proces kreiranja klonova za ovaj animirani film, koji u domaće bioskope stiže 2. oktobra.

 

Zatim, ne propustite da budete među prvima koji će od reditelja Dejvida Filonija čuti kako su nastali heroji animiranog filma "Ratovi zvezda: Ratovi klonova" (Star Wars: The Clone Wars).

I za kraj, saznajte nekoliko zanimljivosti o animiranom filmu “Ratovi zvezda: Ratovi klonova”, kao i o likovima iz ovog filma... 


O filmu "Ratovi zvezda: Ratovi Klonova"

Dok Ratovi klonova haraju galaksijom, hrabri Džedaj vitezovi trude se da održe red i povrate mir. Sve više sistema postaje plen sila tamne strane, dok Galaktička Republika potpada sve dublje pod uticaj separatista i njihove beskrajne vojske droida. Anakin Skajvoker i njegova padavanska učenica Asoka Tano našli su se u misiji sa dalekosežnim posledicama, misiji koja ih dovodi licem u lice sa zločinačkim bosom Džaba Hatom. Ali, grof Duku i njegovi agenti, među kojima je i okrutna Asadž Ventres, neće se zaustaviti ni pred čim u pokušajima da da Anakin i Ašoka ne uspeju u svom zadatku. U međuvremenu, na prvim linijama borbe u Ratovima klonova, Obi-Van Kenobi i Joda predvode masovnu vojsku klonova u smelom pokušaju da se odupri snagama tamne strane. 

O likovima

Anakin Skajvoker 

Iako će ga njegova drska i buntovna priroda jednog dana odvesti na tamnu stranu, u ovom delu svog životnog puta Anakin Skajvoker je idealistički Džedaj vitez – vođa i herojski šampion Galaktičke Republike. Ipak, Anakinova impulsivnost navela je majstora Jodu da ga udruži s novim pripravnikom, u pokušaju da obuzda divlju narav mladog Džedaja. Kako Anakin preuzima ulogu nastavnika, konačno sagledava drugu stranu odnosa između majstora i Padavana i uviđa teškoće koje je izazvao svom Majstoru, Obi-Van Kenobiju. 


Obi-Van Kenobi
 

Iako je smrtonosan sa svetlosnim mačem i vešt ratnik, majstor Džedaj Obi-Van Kenobi je miroljubiva duša, vođen saosećanjem čak i usred nasilja i uništenja Ratova klonova. Zna da za borbu često postoji alternativa i uzima oružje u ruke samo u pokušaju da odbrani vrednosti i ideale Galaktičke Republike. 


Asoka Tano
 

Dete koje su pronašli Džedaj majstori Plo Kuna, odrasla u hramu Džedaja, Asoka je vredni učenik puta Džedaja, željna da se dokaže svom majstoru Anakinu Skajvoker. Sjajan mačevalac, dobar taktičar kritičkog razmišljanja, ona je ipak mlada i još nije dostigla tradicionalni uzrast za završetak obuke. Ali je sve veći galaktički konflikt desetkovao Džedaje i Asokin talenat omogućava joj ranije unapređenje.

Pogledajte još