Motordžije u Kikindi

Na inicijativu kikindskog Motokluba "No limits", osnovanog pre dve godine, u subotu, 23. avgusta, biće održani motosusreti, prvi u ovoj organizaciji.

Na prostoru Plave Banje krajem juna održani su peti po redu motosusreti, ali u organizaciji Motokluba "Moto mamut". Vođeni iskustvom i savetima kolega, članovi "No limits" svojim sugrađanima i gostima prirediće još jedan spektakl - adrenalin, brzina i dvotočkaši, jedan lepši i ljući od drugog, ponovo će okupirati Kikindu. Zaljubljenici u miris benzina, ulja i spaljenih guma defilovaće gradskim ulicama na vrelih 30 i kusur stepeni, a od zvuka motora i škripe guma lediće se krv u žilama.

Najavljeni su i već tradicionalni sadržaji za ovakva okupljanja, nadmetanja u brzini, pripremanje "motoraškog" pasulja, koncerti rok grupa, a za sitne sate Mirko Brkanlić, predsednik Motokluba "No limits" s osmehom obećava letnje uživanje uz striptiz. 

O pasiji prema motorima Brkanlić, koji je više od dve decenije pakleni vozač ljutih mašina, za Nadlanu.com kaže da je to način života i da je ljubav prema brzini nasledio od oca.

Maja Graorinov

Pogledajte još