Heineken serenada za "Dan zaljubljenih"

Aplikacija pruža mogućnost personalizovanja i slanja serenada potencijalnim partnerima, pozivajući ih na sastanak. Milioni punoletnih potrošača Heineken piva, širom sveta, biće u prilici da naprave svoju verziju „Serenade“ i podele je putem Fejsbuk profila.

Serenada“ je deo globalne Heineken kampanje - „Otvori svoj svet“, koja slavi i podržava odgovorno ponašanje među odraslim potrošačima ovog brenda.

(old_image)

Serenada je napravljena kako bi olakšala ljudima pravljenje čuvenog, prvog koraka, i pozivanja osobe koja nam se sviđa na prvi sastanak. Praveći ovu aplikaciju, omogućili smo zaljubljenima da priđu dragim osobama na duhovit i legendaran način. Zabavno je, interaktivno i garantuje naručiocu „Serenade“ da će ostaviti dobar i originalan utisak“, rekao je Cyril Charzat, senior direktor Heineken brenda.

Korisnici Fejsbuk aplikacije mogu da naprave svoju verziju „Serenade“ u samo četiri koraka. Potrebno je da prvo odaberu osobu koju zovu na sastanak među svojim prijateljima, zatim, zašto žele da izađu baš sa tom osobom, treći korak je šta će raditi na tom legendarnom sastanku, i četvrti je da izaberu zašto misle da ta osoba treba da izađe baš sa njima.

(old_image)

Kada jednom podele svoju verziju Serenade na profilu, preostaje im da čekaju i vide da li će ta osoba prihvatiti poziv na sastanak“.

Ukoliko i vi želite da obradujete dragu osobu i na originalan način je pozovete na sastanak, napravite svoju verziju Heineken „Serenade” putem linka
http://apps.facebook.com/heinekenserenade.

Pogledajte još