Humane zvezdice u lebdećem klubu - FOTO

Još jedno humanitarno VIP veče u klubu Mr. Stefan Braun ponovo je okupilo brojne estradne zvezde, koje su uprkos hladnom vremenu i snegu, izdvojile vreme da pokažu svoju humanu stranu, i usput se dobro provedu.

POGLEDAJ I: Mr. Stefan Braun - poznati - FOTO

Pevačica Romana Panić podržala je akciju prestoničkog kluba u prikupljanju dobrovoljnih priloga, kako bi se pomoglo dvanaestogodišnoj Kristini, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije već šest godina, zbog čega joj je neophodna transplatacija koštane srži, koju će donirati njen rođeni brat.

(old_image)

U prikupljanju priloga pomogla joj je i starleta Maja Morales, pevač Dado Polumenta, Cvija i glumac Relja Popović.

Tokom žurke, organizovana je humanitarna licitacija brojnih rekvizita među kojima je bila i majica koju su potpisale Fed kup reprezentativke Srbije. Brojnim gostima kluba najviše se svidela potpisana kapica selektora Dejana Udovičića, koju je obezbedio Vaterpolo savez Srbije.

U narednom periodu klub Mr Stefan Braun organizovaće brojne akcije humanog tipa, kako bi se što pre obezbedila sredstva za operaciju male Kristine. Do sada je u akciji prikupljanja pomoći dao svoj doprinos i naš proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj.

Klubovi nisu samo mesto dobrog provoda, već i humanitarnih akcija!

Pogledajte još