Nezaboravne ljubavne pesme iz filmova

0

Ove godine, na Dan zaljubljenih, iznenadi najdražu osobu tako što ćeš joj/mu napraviti muzički CD romantičnih pesama iz čuvenih filmova. Mi smo tu da pomognemo…

Nešto zauvek: „Moon River“ iz filma „Doručak kod Tifanija“ u izvođenju Odri Hepbern.

Nešto emotivno: Tema iz filma „The Way We Were“ u izvođenju Barbare Strajsend.

Nešto tužno: „It Must Have Been Love“ iz filma „Zgodna žena“ u izvođenju benda Roxette.

Nešto omiljeno: „Time of My Life“ iz filma „Prljavi ples“ u izvođenju Bila Medlija i Dženifer Vorns (jedva smo izabrali jednu pesmu iz ovog filma!).

Nešto genijalno: „Lady, Lady, Lady“ iz filma „Flashdance“ u izvođenju Džoa Espozita (još teže je bilo izabrati jednu pesmu iz filma za sva vremena!).

Nešto cool: „Playground Love“ iz filma „The Virgin Suicides“ u izvođenju benda Air.

Nešto šmekerski: „Take My Breath Away“ iz filma „Top Gun“ u izvođenju benda Berlin.

Nešto drugačije: „Love Song For a Vampire“ iz filma „Dracula“ u izvođenju Eni Lenoks.

Naravno, nismo zaboravili i Selin Dion i „My Heart Will Go On“ iz filma „Titanik“, Vitni Hjuston i „I Will Always Love You“ iz filma „Telohranitelja“, Aerosmith i „I Don't Wanna Miss a Thing“ iz filma „Armagedon“, Džoa Kokera i Dženifer Vorns i „Up Where We Belong“ iz filma „Oficir i džentlmen“, Patrika Svejzija koji, na žalost, više nije sa nama i njegove pesme „She's Like The Wind„, opet iz filma „Prljavi ples“… A kao fanovi Hjua Granta nama je neodoljiv i njegov muzički izlet „Way Back Into Love“ i „Don't Write Me Off Just Yet“ iz filma „Music & Lyrics“.

Ostavi nam u komentarima tvoje favorite ljubavnih pesama iz filmova ili tvoj ljubavni miks koji ćeš pokloniti nekome specijalnom za Dan zaljubljenih.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.