Tipsa: Publika je bila fenomenalna!

"Forsirao sam previše, isprobavao neke nove stvari. Kada sam polako vodio igru, dobijao sam. Dao sam svoj maksimum, ali sam se trudio da sačuvam snagu, jer postoje dobre šanse da ću igrati dubl sutra, a ako nešto loše krene, i u singlu u nedelju", rekao je Tipsarević novinarima posle pobede od 6:3, 6:3, 6:4.

Trenutno deveti igrač sa svetske rang liste rekao je da je bio zadovoljan svojom igrom, kao i da Srbija može da se plasira u finale Dejvis kupa.

"Zadovoljan sam svojom igrom. Prpić je nezasluženo na 1.400. mestu ATP liste, i nije mu bilo lako da igra protiv igrača iz top 10 i to pred publikom koja navija za protivnika", kazao je Tipsarević.

"Imamo velike šanse da igramo u finalu Dejvis kupa ako budemo imali Novaka (Đokovića) posle prva dva meča, odnosno posle Olimpijskih igara. Vidim prostor za napredak", kazao je on.

Hala Čair uvek je imala glasnu publiku, a danas je pokazala da zna da prati tenis.

"Publika je bila fenomenalna. Počela je malo uplašeno, jer je ovo prvi 'ivent' (događaj) ovakve vrste u Nišu. Posle nekoliko dobrih poena bili su glasniji. Fenomenalno sam se osećao da je u petak u 14.00 puna sala", rekao je Tipsarević.

Beta

Pogledajte još