Izvoz ljubavnih mirisa i napitaka

0

"Romancing Singapore Eau de Parfum" kreće ka tržištima Azije, Severne Amerike i Evrope – saopštio je marketing proizvođača "čudesnih parfema i napitaka"

Mirisi i raznorazni napici namenjeni Singapurcima, damama i muškarcima, koji bi trebalo da povećaju njihovu želju za seksualnim odnosom, uskoro će se naći i u apotekama u inostranstvu, pošto ih je vlada tog grada-države u jugoistočnoj Aziji preporučila kao sredstvo za – povećanje nataliteta.

Prema pisanju singapurskih medija, „njena“ ili „njegova“ toaletna vodica pod imenom „Romancing Singapore Eau de Parfum“ ovih dana kreće ka tržištima Azije, Severne Amerike i Evrope – saopštio je marketing proizvođača „čudesnih parfema i napitaka“ – fabrike „Cosmetical Asia Pte. Ltd“.

Parfeme s opojnim mirisima biljaka za „nju“ i izazovnim mirisom mošusa za „njega“ otkrili su studenti hemije na Politehničkom fakultetu u Singapuru kako bi dali svoj doprinos nacionalnoj kampanji „Singapurska romantika“ koja počinje ovih dana.

Kampanja je, zapravo, pokušaj vlade da pomogne građanima da vode ljubav i poprave najnižu stopu rađanja u proteklih sto godina koja preti da ovu prenaseljenu ali bogatu minijaturnu državu pogodi „bela kuga“.

O svojstvima parfema i napitaka iz Singapura organizovana je globalna reklamna kampanja a „erotski parfemi i napici postaju sve popularniji na gotovo svim meridijanima“ – tvrde u u singapurskoj Politehnici.

„Do sada su u rekordno kratkom roku Singapurci kupili 14.000 bočica parfema sledeći preporuke vlade o ‘ljubavnim romansama’ a ovih dana stigle su narudžbine za još 3.000 bočica“ – saopštili su proizvođači.

Za bočicu čudesnog erotskog parfema od 50 mililitara sada treba platiti 49 singapurskih dolara (oko 23 evra) ali vlada najavljuje da će subvencionirati proizvodnju – ako se pokaže da parfemi i napici – „deluju“. 

SINGAPUR, 25. avgust 2008. (FoNet)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.