Lukić: Ne znam da li ću se kandidovati!

"Koncentrisan sam na posao predsednika koji obavljam. Naredni period je važan za Crvenu zvezdu kako sportski, tako i organizaciono i finansijski. Završavamo pregovore oko ulaganja u klub, novih sponzora i izgradnje stadiona, i to su moji prioriteti. Ima vremena za odluku da li ću se kandidovati ili ne", rekao je Lukić za klupski sajt.

Predsednik crveno-belih pozvao je sve "koji žele dobro klubu" da se kandiduju na izborima za Skupštinu i predsednika koji će se održati 26, 27. i 28. maja.

"Zvezdaši koji žele dobro svom klubu kandidovaće se i probati da dobiju podršku za svoj program, a neće napadati svoj klub u medijima. Zato pozivam i one zvezdaše koji su proteklih godina kritikovali rad uprave da se kandiduju i da probaju da dobiju podršku za svoje ideje među članovima Crvene zvezde", kazao je Lukić.

On je dodao da su pripreme za prolećni deo sezone pokazale da je u Zvezdi "dobro urađen prelazni rok".

Fudbaleri beogradskog kluba danas se vraćaju iz Turske, a prvu utakmicu u prolećnom delu Super lige Srbije igraće 3. marta na svom terenu protiv subotičkog Spartaka.

Zvezda je tokom priprema na crnogorskom primorju i u Antaliji odigrala 12 utakmica - šest je dobila, četiri izgubila i dva puta igrala nerešeno.

Najefikasniji igrač u pripremnim mečevima bio je Darko Lazović sa sedam golova. Kristijan Borha je postigao tri, Luka Milivojević dva, a Natanijel Asamoa, Marko Vešović, Petar Đuričković, Ognjen Ožegović, Danijel Mihajlović, Evandro i Luka Milunović po jedan.

Beta

Pogledajte još