Snađi se po Beogradu besplatno uz android telefon

Parking manijak
Svi koji voze znaju koliko je teško pronaći parking i da nekada predstavlja problem znati u kojoj se zoni nalazite ili broj na koji treba da upratite novac. Ova aplikacija rešava sve te probleme, podržava gotovo sva mesta u Srbiji, a ne upotrebljava GSP i pristup internetu već koristi mobilnu mrežu za lociranje.
Veličina: Zavisi od uređaja

Osmatrač

Ova aplikacija omogućava trenutnu sliku bitnijih raskrsnica, ulica, trgova i parkova u Beogradu i većim gradovima Srbije. Tu je i osmatranje jedne ili više lokacija istovremeno, pregled kamera na mapi, a kreiranje omiljenih lokacija i grupa lokacija su dodatne mogućnosti.
Veličina: 2 MB

Pronađi Mi
Mnogima se dogodilo da im je hitno zatrebao bankomat ili apoteka, ali nisu bili sigurni gde se nalaze najbliže. Upravo to je zadatak ove aplikacije, rešavanje takvih problema. Na njoj se trenutno nalazi više od 1.000 bankomata, kao i veliki broj, apoteka, hotela, kafića, prodavnica i sličnih objekata. Veličina: 3 MB

Tražim Gajbu
Broj podstanara u Beogradu se svake godine povećava, a pronalazak kvalitetnog stana je postalo veoma zahtevno. Jedan od načina je i uz pomoć ove aplikacije koja je namenjama i stanodavcima. Još uvek je u fazi testiranja, ali oćekuje se da uskoro se pojavi finalna verzija.
Veličina: 701 k

Vi putnik
Svakako jedna od najkompletnijih domaćih aplikacija koja sadrži informacije od postavljenih kamera, preko reda vožnje svih gradskih autobusa do broja slobodnih mesta u beogradsim garažama. Ova nagrađivana aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje i mnogi se lakše snalaze u gradu upravo zahvaljujući njoj.
Veličina: 1,8 MB

VIP Bioskop

Kao što samo ime govori, ova aplikacija omogućava veoma brz i jednostavan pregled svih bioskopa u Srbiji, dok za projekcije u Beogradu sadrži i detaljne informacije. Takođe, poseduje mogućnost da vas navodi do bioskopa i podseća i vas i vaše prijatelje (putem SMS-a) kada počinje projekcija na koju želite.
Veličina: 319 k

Izvor: D. Farkaš za 24sata

Pogledajte još