Katarinino gastronomsko krstarenje Beogradom

Naša nova autorska rubrika video sadržaja pod nazivom "Katarinin izbor" predstavlja novu formu web vodiča kroz gastronomsko-hedonističke puteve Beograda.

Portal Nadlanu.com
kao svojevrsni detaljni, tačni i sveobuhvatni vodič kroz gradska dešavanja osmislio je drugačiji način da vam približi Beograd kao prestonicu dobrog provoda i uživanja. Oni koji ne posećuju gradska "in" mesta, imaju priliku da ih upoznaju, oni koji su redovni posetioci, otkriće brojne nove detalje i priče na jedan zabavan i kreativan način.

Kroz ovaj svojevrsni video-obilazak prestoničkih gastronomskih znamenitosti vodiće vas beogradska rediteljka Katarina Petrović. Originalno i maštovito, ona svojim umetničkim jezikom predstavlja najpopularnija mesta na kojima se Beograđani i gosti Beograda opuštaju i uživaju. Talentovana i šarmantna mlada dama prepoznatljivog i istančanog ukusa, u isto vreme je profesionalna i objektivna u stvaranju svojih video priloga.

Širokog duha, obogaćena iskustvom života u Južnoj Africi, na Novom Zelandu i Americi, posle putovanja po Aziji i Južnoj Americi, pozvana je da priča neispričane priče o najboljim gradskim restoranima i klubovima. Ovo čini jednu od najvažnijih preporuka za njen izbor beogradskih mesta za koja svi znaju po nešto, ali retko ko zna sve... Katarina u svakom od njih traži i nalazi "ono nešto iza", nešto što ih čini posebnim i što, na kraju krajeva, i naš grad čini tako omiljenom destinacijom.

VIDI JOŠ...

U Katarininim video prilozima vrhunske produkcije i umetničkog senzibiliteta, osetite pravi duh i šmek mesta koja predstavljaju bisere beogradske gastronomske i zabavne ponude.

Neki od "Katarininih izbora" su:

Restoran Madera
Restoran Porto Maltese
Restoran Klub knjizevnika

Klub Disko Petao

Ostale priloge možete pogledati u rubrici Video: Katarinin izbor

Pogledajte još