Protiv Jagodine po receptu iz Kule

BEOGRAD, 9. marta 2012. (Beta) - Trener fudbalera OFK Beograda Branko Babić rekao je u petak da njegov tim protiv Jagodine u utakmici 17. kolu Super lige Srbije mora da odigra isto kao prošlog vikenda, kada je u Kuli pobedio Hajduk sa 2:1.

"Očekujem da se ponovi partija iz Kule. Drugo poluvreme smo odigrali zaista odlično i verujem da u nastavku sezone možemo da pružimo identične partije i da odigramo kvalitetno", rekao je Babić a preneo sajt klupski sajt.

OFK Beograd je sedmi na tabeli Super lige sa 25 bodova, koliko imaju još Sloboda i Spartak, dok je Jagodina osma sa dva boda manje.

"Jagodina je borbena ekipa, protiv koje mora da se igra mnogo dobro. Imaju trenera Simu Krunića kojeg izuzetno cenim. Mi smo u dobroj seriji, ali Jagodina nije dobila na svom terenu od oktobra. Nastojaćemo da igramo svoju igru i budemo ekipa koja će se pitati", rekao je Babić.

Odbrambeni igrač OFK Beograda Marko Petković kazao je da "romantičari" dugo nisu primili gol protiv Jagodine i da se nada da će tako ostati.

Ulaz na stadion u Jagodini, za subotnju utakmicu koja počinje u 14.00, je besplatan.

Pogledajte još