Poker turnir i poznate dame u Grand kazinu

Turnir je izazvao veliko interesovanje među damama, a 65 njih je učestvovalo. Pripadnice lepšeg pola pokazale su svoje pokeraške veštine i stale rame uz rame sa muškim igračima.Lepe, doterane i umešne u pokeru, prisutne dame privukle su mušku publiku koja je pažljivo pratila igru.

Neobična atmosfera u Grand kazinu Beograd za stolovima - dame na svoj praznik igraju Teksas Holdem, takmičarski duh u vazduhu, napetost, ali ferplej i osmesi. Odmeravanje veština trajalo je više od četiri sata, a titule prve tri najbolje ponele su Anita Pintarić, osvojivši prvo mesto i vikend u Rimu za dvoje, dar agencije Metropoliten Globe, Vladana Jenić, drugo mesto i vikend za dvoje u hotelu Izvor u Aranđelovcu i Kristina Jevremović, treće mesto koja je dobila Victory.rs poklon paket.

Nakon turnira pobednice su slavile u Diva Lounge-u uz Campari Orange, a pridružile su im se i poznate dame iz javnog života Ana Pendić, Olja Crnogorac, Slavica Hinić, Danijela Vranješ i finalistkinje popularnog muzičkog takmičenja Aleksandra Dabić i Ana Pešić. Celo veče upotpunio je odličan nastup Ane Milenković i benda The Untouchables.

Pogledajte još