Biber MG01: Objasnili su!

0

Za after party smo svi već čuli, ali za pre – party i ne baš. Restoran Biber koji je nedavno otvoren u poslovnom delu Novog Beograda će vam pokazati šta to znači.

Pogledaj fotografije

Verovatno očekuješ neku klopu „na čačkalicu“, dobro vince i opuštajuću muziku, ali to nije ono što restoran Biber MG01 nudi. Oni nude vrhunsku klopu, koja je „best off “ nekoliko najpoznatijih svetskih kuhinja, vrhunska vina i DJ-eve dostojne najboljih beogradskih klubova.

Enterijer:

Enterijer spaja glamur i avangardu, tako da bez obzira kom tipu pripadaš naći češ mesto za sebe. Ako voliš komfor varijantu sa udobnim, izdvojenim stolovima, postoji deo namenjen za tebe. Ako imaš veliko društvo i želite da sedite tako da možete svi da komunicirate, preporučujemo vam da sednete za neki od takozvanih komunikacionih stolova.Ovde ima mesta i za one koji najviše vole da ručaju sami, bez rizika da će bilo kome izgledati čudno.

Degustacioni panj je ono što če ubrzo postati zaštitini znak Bibera.Tu ćete moći da probate nova vina uz zanimljive zalogajčiće besplatno.

Na stolu je sve savršeno od escajga do trešnje na šlagu.

Meni:

Meni je kompleksan i spaja mnogo poznatih ukusa, na jedan drugačiji način. Italijanski, engleski, francuski specijaliteti i vok u njihovoj interpretaciji su kako kažu -„srbicifirani“.

Obavezno probajte:

Unagi salatu – jer je ovo jedini beogradski restoran u kom služe ovu ribu. Uz krastavac, avokado, mango i miks salata sa citrus sosom, pravi je izbor za prave dame.

Guščiju džigericuprave po receptu koji je star preko 150 godina. Ona je nešto između hladnog steka i paštete, sa ukusom konjaka i muskatnog oraha .

Epigram Biber je glavno jelo za one koji vole dobro da pojedu: flambirani medaljoni od ramsteka, svinjskog fikea i piletine u sosu od zelenog, crvenog bibera sa raguom od povrća i kroketima.

Gosti:U ovaj restoran u Beogradu dolazi ona publika koja ume da prepozna šta nudi Biber.Mladi, poslovni ljudi, koji uživaju u životu.

Za desert probaj: domaći kolač od jabuke, bundeve i šargarepe.

Posle Bibera imate samo dve varijante- pohod na neki vrhunski beogradski klub ili pak, pohod na neki udobni, meki krevet.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.