Traži se moderna Snežana!

Mlada princeza, zla maćeha, šarmantni princ i sedam patuljaka koji žive u šumi elementi su najnovijeg Singovog filma. Iako zaplet možda zvuči poznato, publika će se iznenaditi i oduševiti novim preokretima koje je ovaj reditelj uveo u klasičnu bajku, najavljuju iz “Taramount Filma”.

“Pronalaženje originalne priče bio je veoma važan proces. Postoji hiljade različitih varijacija koje su nastale od prve verzije bajke i one su nam pružile ispirativne ideje koje smo iskoristili za potrebe filma”, objasnio je reditelj Tarsem Sing.

"Ogledalce, ogledalce" je zabavan rimejk klasične bajke u kojem Snežanu igra Lili Kolins, zlu kraljicu oskarovka Džulija Roberts a princa Armi Hamer. Ulogu kralja tumači Šon Bin, a kraljičinog smotanog slugu Brajtona, Nejtan Lejn.

Govoreći o saradnji sa Džulijom Roberts producent Berni Goldman priznao je da je ona od početka bila njihov prvi i jedini izbor za ulogu veštice. “Njen smeh i osmeh od nje su napravili ikonu. Ovde će ti isti atributi postati aspekt njene zle strane. Zabavno je videti sliku o njoj okrenutu naglavačke”, izjavio je Goldman.

Ovoga puta distributerska kuća “Taramount Film” traži najmoderniju Snežanu na našim prostorima. Sve zainteresovane devojčice i devojke mogu da se prijave slanjem mejla na adresu ogledalce@taramountfilm.com.

Potrebno je do 20. marta poslati svoju fotografiju sa osnovnim podacima i kratak odgovor na pitanje: "Šta svaka moderna Snežana treba da poseduje?" Odabrane devojke takmičiće se 24. marta u prizemlju tržnog centra "Ušće".

Za tri najlepše Snežane obezbeđene su nagrade, a sve učesnice dobiće po dve ulaznice za film.

Izvor: Taramount/B92

Pogledajte još