Pet minuta iz filma "Lockout" snimanog u Beogradu

0

Pred vama je pet minuta iz SF akcije "Lockout", u produkciji Lika Besona sa Gajom Pirsom u glavnoj ulozi, koja je snimana u Pinkovim studijima u Šimanovcima, ali i na nekoliko lokacija u Beogradu.

Radnja SF akcije „Lockout“ se dešava u budućnosti, u zatvoru koji lebdi iznad Zemlje. Grupa kriminalaca u zatvoru zarobljava predsednikovu ćerku čija sudbina je u rukama jednog zatvorenika, inače bivšeg vladinog agenta koji je nepravedno osuđen. U zamenu za slobodu, on pokušava da je spasi…

TREJLER: Film „Lockout“

Film „Lockout“ je posebno zanimljiv srpskoj publici jer je sniman u Pinkovim filmskim studijima „PFI“ u Šimanovcima, ali i na nekoliko lokacija u Beogradu, među kojima je i metro stanica kod Vukovog spomenika.

Glavna uloga u ovom filmu u produkciji Lika Besona pripala je Gaju Pirsu poznatom iz niza holivudskih filmova među kojima je su i „The Time Machine“, „Memento“ i „The Hurt Locker“. Pored njega, tu je i zvezda serije „Lost“ Megi Grejs, kao Piter Stormar iz serije „Bekstvo iz zatvora“ i mnogi drugi renomirani glumci. Režiju filma potpisuje dvojac Džejms Mejder i Stiven St. Ležer.

Film „Lockout“ u svetske bioskope stiže 13. aprila, a dok ga čekamo u Beogradu pogledajte petominutnu scenu predstavljenu na „WonderConu“. Na osnovu viđenog, možemo pretpostaviti da nas čeka jedna odlična SF akcija.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.