Zemunski duh u svetskim standardima

Mirni deo Zemuna, koji je donekle zadržao duh davno prošlih vremena već godinama ljubomorno čuva jedan "Zlatnik". Za njega su gotovo svi u našem gradu čuli. Pa kako i ne bi kada postoji od, sada već davne, 1984. godine, kada je porodica Vuletić započela svoju skromnu priču. Ti dobri domaćini su svojim radom i posvećenošću, uspeli da naprave brend - Zlatnik, koji ima sve što je potrebno modernom čoveku ali i nešto što ga izdvaja od mnogih drugih - duh porodične tradicije.

Pogledaj fotografije

Hotel "Zlatnik" je mali hotel koji ima sve ono što će vas boravak učiniti prijatnim i ugodnim a njegovih 5 zvezdica su dokaz za to! Poseduje 33 sobe i 4 apartmana, izdvojene spratove za pušaće i nepušače. Nalazi se u mirnom delu grada, a opet na samo 6 km od centra grada i 9 km od aerodroma. Neposredna blizina petlji autoputeva E-70 i E-75 omogućava brz pristup svim glavnim putnim pravcima. Ovde je boravio Džoni Dep i prvi čovek formule 1 – Eklston ..Mislimo da veće preporuke nema!

(old_image)

Restoran "Zlatnik" koji se nalazi u sklopu hotela zadržao je svoj autentični duh - sve je onako kako je i bilo kada je otvoren. Duh tradicije u ovom malom kutku modernog hotela je ono na šta ni najzahtevniji gosti ne mogu ostati imuni. A specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, pripremljeni pod budnim okom vrhunskih kuvara će vas potpunosti razoružati.

(old_image)

Zlatnik kej - Ako ste šetali zemunskim kejom, sigurno ste primetili ovaj restoran koji se izdvaja od drugih. Na mestu nekadašnjeg restorana "Sent Andreja", sada potpuno renoviran, nalazi se "Zlatnik kej". Srpska tradicija u modernoj interpretaciji učiniće vaš gastronomski doživljaj pravim praznikom za stomak i dušu. Ovde vas čekaju odlične gastronomske đakonije, vrhunska karta pića i veličanstven pogled na Dunav. Sredom, petkom i subotom na programu je akustična muzika, pa kada poželite da se odmorite od posla i uživate - budite njihovi gosti.

(old_image)


Zlatnik Hall - Želite dan za pamćenje? Ispuniće sve vaše želje, samo recite "Da"! Dekoracija sale, muzika i jelo po vašem izboru. A kapacitet do 450 gostiju. Dozvolite sebi da uživate u najlepšem danu, jer će se "Zlatnik" pobrinuti za sve.

http://www.hotelzlatnik.com/

http://www.zlatnikkej.com/

Pogledajte još