Stonoteniski klub "Gardoš"

Novootvoreni Stonoteniski klub "Gardoš" je osnovan 7.oktobra 2011. godine kao Sportsko udruženje, a nalazi se u najlepšem delu Zemuna, u blizini Gardoša. Klub je zamišljen kao središte okupljanja svih ljubitelja stonog tenisa u zemlji, bez obzira da li su profesionalci, rekreativci ili početnici u ovom sportu.

Stonoteniski klub "Gardoš"
poseduje potpuno novu salu, veličine 250m2 sa kapacitetom od četiri stola vrhunskog kvaliteta. Na raspolaganju su vam reketi i loptice za stoni tenis, robot za trening (u slučaju nedostatka partnera), vrhunsko osvetljenje, klimatizovan prostor, svlačionica, tuš, wc, bife sa osvežavajućim napicima.

Časovi stonog tenisa za decu se održavaju svakog ponedeljka, srede i petka od 10 i 18 časova (mogući i drugi termini u dogovoru sa trenerom).

Individualni časovi
u terminima po dogovoru sa trenerom.

(old_image)

Po mišljenju dosadašnjih posetilaca kluba, stonoteniski klub "Gardoš" je ocenjen kao odlično mesto za rekreaciju, kako pojedinačnu, tako i grupnu. Cilj zaposlenih u klub je predstavljanje i popularizacija stonoteniskog sporta kod dece, omladine i odraslih osoba, stvaranje i školovanje novih mladih igrača, kao i jačanje sportskog morala i sportskog duha kod članova kluba.

Aktivnosti koje su u ponudi stonoteniskog kluba “Gardoš”:
- Škola stonog tenisa za decu i odrasle
- Individualni časovi stonog tenisa
- Rekreativni stoni tenis

Stonoteniski klub “Gardoš” - Zemun, Pregrevica 4
Radno vreme kluba je od 9 do 23 časova svakog dana
Telefoni za informacije: 011/219-2401; 064/1420-620; 065/976-1226; 063/66-99-60
Više na www.astra-stoni-tenis.rs

Pogledajte još